Withings

Withings Wireless Scale Black

425 DKK

Hvis dit mål er at tabe dig, gør en hver lille variation i vægten en stor forskel. Withings Wireless Scale er en vægt med positionskontrol, som hjælper dig til at placere dig rigtigt, så du får din helt præcise vægt hver gang. Skærmen giver dig visuel feedback, når du står på vægten, så din position er afbalanceret og sammenlignelig for hver gang, du vejer dig. Withings Wireless Scales begrænsninger er på 180 kg. 

Kom godt i gang med Withings Scale

Takket være en Bluetooth-forbindelse er Withings Wireless Scale supernem at parre med din iPhone, iPad, eller iPod touch. Det tager kun nogle få minutter. Efter hver gang du har vejet dig uploader og synkroniserer vægten automatisk dine data ved hjælp af Wi-Fi eller Bluetooth, så du kan have glæde af vægten både i hjemmet og på farten. 

Coaching i lommeformat

Tilgå dine data, som er sikkert gemt i Health Mate app, hvor og hvornår det passer dig og brug appen som træner. Indstil dine vægtmål og lad os hjælpe dig med at opnå dem. Først bryder vi dem op i ugentlige opnåelige mål, og så giver vi dig relevante tips til, hvordan du holder dig på rette vej. Withings Wireless Scale er også kompatibel med mere end 60 sundheds- og fitness-apps såsom RunKeeper, MyFitnessPal og Loselt.

Mulighed for flere brugere og automatisk genkendelse

Withings Wireless Scale er designet til at blive brugt af hele familien. Du kan let oprette en brugerprofil til alle i familien (op til otte profiler) ved hjælp af mailadresser. Som vægten begynder at kende jeres individuelle vægt, genkender den automatisk, hvem der træder op på den og sikrer på den måde en problemfri vejning. Du kan vælge at dele dine vejninger eller holde dem privat, så kun du kan se dem.

BMI-beregning

En supplerende BMI-beregner følger med, så du kan følge dit BMI (Body Mass Index). BMI er relativt i forhold til både din vægt og din højde og fortæller dig om din vægt er sund i forhold til din højde. 

Withings Wireless Scale fås i sort og hvid.

Hurtig levering

14 dages fuld returret

Gratis fragt - ved køb over 600,-