Soulra

Drevet af naturen

Soulras vision er at bruge naturens egne energikilder til at skabe strøm til forbrugerprodukter, som holder folk informerede, underholdt og forbundet. Uanset om du er på 10 dages trekking-tur eller hænger med vennerne i haven, sørger Soulra for at du har den strøm, du skal bruge. Soulra klarer både strømmen til din mobiltelefon og musikken til din fest. Uanset tid og sted.

Stor effektivitet møder stort design

Soulra er går op i kundens behov, effektive energikilder samt design og innovation. Fokus er på at anvende teknologisk ekspertise til at skabe strategisk designede produkter, der udmærker sig i både form og funktion.

Nyskabende i over 25 år

Det hele begyndte med radioer. I 1986 producerede Etón and Lextronix (i Europa hedder mærket Soulra) deres første kortbølgeradio. I 2002 blev FR2000 introduceret. Det var den første elektrisk håndrevne radio. I dag er FR-radio-serien ikke bare et verdensomspændende hit hos forbrugerne, den vinder også design-priser over hele kloden. Serien er anderkendt af de mest prestigefyldte design-priser, inklusiv det tyske design-råd, og den kan sågar ses på det amerikanske nationalmuseum, The Smithsonian Institution. Det er anderkendelse som disse, der forstærker Soulras vision, inspirerer deres tanker og giver fornyet energi.