Sony

Sony producerer selv deres egen billedchip, billedsensor og processor og har i mange år leveret den slags til alverdens førende kameraproducenter. Firmaet trækker i det hele taget på en lang og succesfuld historie, når det kommer til at skabe kameraer i verdensklasse.

Det kommer særligt til udtryk i Sony Action Cams topmodel, FDR-X1000V, som er et actions-kamera, der tager genren til mere end næste niveau. Det har helt ekstrem god billedkvalitet og kan skyde 4K i XAVC S i 100 Mbps i 30p med Full pixel sensor read-out. Det kommer ingen andre action-kameraer i nærheden af.

Derudover byder FDR-X1000V på USTREAM , så du kan live streame direkte fra kameraet, Advanced SteadyShot™, Wi-Fi, NFC, GPS og meget mere, som vil imponere selv de mest skeptiske.

Sony

Film og del når og hvor som helst med Sony

Takket være Sony Action Cams robuste design og brede vifte af tilbehør, mounts og vandtætte huse kan du filme hvad som helst, hvor som helst og når som helst. 

 

Montér Sony Action Cam på dit hoved, spænd det på brystet eller sæt det på dit cykelstyr. Det slanke kamera er perfekt til mange slags sport. Det kan modstå vind og vand, passer ubesværet ved siden af dit ansigt og blokerer ikke dit udsyn.

Derudover sikrer Sony Action Cams indbyggede Wi-Fi, redigeringsprogrammet Highlight Movie Maker og Action Cam app, at du hurtigt og nemt kan redigere video og billeder og dele dem med venner og familie.

Med andre ord er du sikret den optimale kameraoplevelse. For Sony gør ikke noget halvt.