Somfy

Somfy Pack 5 Intellitag

1.499 DKK

Somfy IntelliTAG bevægelsessensor

Somfy IntelliTAG bevægelsessensoren er din nye anti-indbrudssensor og den eneste dør- og vinduessensor, som varsler om et potentielt indbrudsforsøg allerede før tyven kommer ind i dit hjem. Somfy IntelliTAG sættes nemt og enkelt på døre og vinduer, som derefter er sikret da Somfy IntelliTAG registrerer alle bevægelser.

Uddybende produktforklaring af Somfy IntelliTag

Somfy IntelliTAG alarmerer dig før vinduet brækkes op

Somfy IntelliTAG bevægelsessensoren er den eneste, som bruger flere sensorer, samt en særlig avanceret algoritme, til analyse af vibrationsmønstre og derved kan registrere det første tegn på et indbrud. Og det vel at mærke inden vinduet eller døren brydes op.

Ingen falske alarmer med Somfy IntelligTAG

Somfy IntelliTAG registrerer forskellen mellem normale hændelser og potentielle trusler. Er det f.eks. postbuddet der banker på døren eller naboens børn der kommer til at sparke en fodbold op på vinduet? Eller potentielle trusler og tegn på indbrud som hårde slag eller boring? Somfy IntelliTAG kender forskellen og der er med Somfy IntelliTAG ingen falske alarmer.

Hurtig reaktion overalt med Somfy IntelliTAG

Nanosekunder inden et forsøg på indbrud vil Somfy IntelliTAG udløse sirenen i dit Somfy Protect alarmsystem og sende en push-meddelelse direkte til din smartphone. Somfy IntelliTAGs passer overalt og det er derfor meget nemt at sikre sit hjem på alle døre og vinduer, der kan åbnes. Der er universale muligheder for tilpasning til alle slags svingdøre og skydedøre eller vinduer i mange udformninger.

Hurtig og enkel installation

Somfy IntelliTAG har et-trins lyninstallation og er sikret mod manipulering. Sæt din IntelliTAG op på få minutter: Anbringes nemt og hurtigt på vinduer og døre med dobbeltklæbende tape. Tilsluttes til smartphone (Android og iOS) via Somfy appen og så er det bare at komme i gang!

Somfy IntelliTAG radiokommunikation

Radiokommunikationen mellem IntelliTAG og Link sikrer nødvendig vedligeholdelse af systemet. Sikret mod manipulation ved eventuelle radioforstyrrelser.

Specifikationer

Trådløs rækkevidde på op til 200 meter i frit område.
1 års levetid på batteriet (under normale brugsbetingelser) (1x alkalisk batteri AAA) med automatisk varsling af lav batteriydelse
Beskyttelse mod uønsket manipulation
Til brug inden- og udendørs (IP54), passer på alle typer af vinduer og døre
Driftstemperatur 0-45° C

Dimensioner:

  • Mål: 60 x 28 x 13,5 mm
  • Vægt: 28 g

Online hjælpeguide HER

--------------------------------------

  • Varenummer: 2401487

 

 

Hurtig levering

14 dages fuld returret

Gratis fragt - ved køb over 600,-