Somfy

Somfy Indoor Camera

1.299 DKK

Somfy Indoor Camera

Med Somfy Indoor Camera får du endelig det ekstra øje i huset, som nøje overvåger tingene i dit hjem og prompte meddeler, hvis noget er galt. Somfy Indoor Camera er overvågningskameraet, der ser alt og straks advarer dig. Så er privatlivet beskyttet. Alt som Somfy Indoor Camera ser, gemmes sikkert online i skyen. Med det samme Somfy Indoor Camera registrerer bevægelse, udløses alarmen og en push-meddelelse sendes omgående til din smartphone (Android og iOS). Du har mulighed for at se billederne live samt spole tilbage i optagelsen med op til 10 sekunder. Somfy Indoor Camera taler sammen med Amazon Alexa, Google Assistant og Samsung NEST samt det innovative IFTTT (If This Then That) -system, der gør det muligt at opsætte automatiske smarte funktioner i hjemmet. Udløses alarmen på dit Somfy Indoor Camera er det bl.a. muligt at få dine smarte forbundne pærer i hjemmet til at lyse rødt!

Fordele med Somfy Indoor Camera

 1. Full-HD-kamera giver super skarpe billeder, så alt optages i høj videokvalitet
 2. Bevægelsessensor aktiverer kameraet i Somfy Indoor Camera, der optager, så snart bevægelse registreres.
 3. Beskyttelse af privatlivet med den fysiske klap, der automatisk kører ned foran kameraets linse, når du træder ind i rummet - så er privatlivet altid 100% beskyttet.
 4. Plug & Play installation gør det nemt at opsætte og tage dit Somfy Indoor Camera i brug allerede inden for 10 minutter!
 5. Designet på Somfy Indoor Camera er stilrent og elegant, og endda kun 9 cm. højt, så dit nye overvågningskamera passer fint og diskret ind i dit hjem.
 6. Somfy Indoor Camera er kompatibel med Smartphone (Android og iOS), Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung NEST og funktionen IFTTT (If This Then That).

Uddybende produktforklaring af Somfy Indoor Camera

Somfy Indoor Camera er nem at opsætte og bruge

Dit Somfy Indoor Camera sørger for, at intet passerer ubemærket forbi i dit hjem. Det brugervenlige overvågningskamera optager alt i Full-HD-kvalitet og sender push-meddelelse direkte til din smartphone, hvis der registreres mistænkelige bevægelser. Installationen af Somfy Indoor Camera er klaret på bare 10 minutter takket være Plug & Play funktionaliteten.

Brugervenlig Somfy app

Via Somfy appen indstilles dit Somfy Indoor Camera til at kommunikere med din smartphone og kameraet vil holde et skarpt øje med hjemmet. Straks Somfy Indoor Camera registrerer bevægelse, sendes en push-meddelelse direkte til din smartphone. Alt billed- og videomateriale, som Somfy Indoor Camera optager, gemmes sikkert i skyen. Se billeder og video i realtime eller spol i optagelsen med op til 10 sekunder.

Unik beskyttelse af privatlivet med Somfy Indoor Camera

Med Somfy Indoor Camera er privatlivet sikret. En enkel men unik funktion sørger for, at du har fuldstændigt uforstyrret privatliv i dit hjem. Somfy Indoor Camera har en automatisk fysisk klap, som registrerer når du træder ind i lokalet og derefter lukker automatisk af for kameralinsen på dit Somfy Indoor Camera. Så er alt hvad du foretager dig derhjemme 100% privat.

Somfy Indoor Camera fungerer godt med husdyr

Hvis der husdyr i hjemmet, når du ikke selv er tilstede, er Somfy Indoor Camera den perfekte overvågningsløsning. Somfy Indoor Camera kan genkende husdyr bevægelsesmønster så din hund eller kat ikke udløser alarmen i Somfy Indoor Camera. Derudover kommer Somfy Indoor Camera med en særlig zoneopdeling af kameraets optageflade. Dvs. har man f.eks. har en hundekurv stående på gulvet i et hjørne af kameraets optageflade, kan den zone indstilles til ikke at udløse alarmen. Så kan din bedste ven gå frit frem og tilbage i sin kurv uden at udløse alarmen.

Bevar dit privatliv når du er hjemme

Med Somfy privatlivs beskyttelse, kan du altid holde dit privatliv 100% privat og sikkert. Luk og åbn kameraet, med en simpel tryk direkte i din app. En behagelig og unik funktion, som du kun finder i Somfy Protect kameraerne (herunder Somfy Indoor Camera, Somfy One og Somfy One+)

Funktioner med Somfy Indoor Camera

Lyt og tal til Somfy Indoor Camera uanset hvor du befinder dig

Tal og lyt til dit Somfy Indoor Camera. Der er indbygget mikrofon og højttaler i kameraet, som gør 2-vejs kommunikation muligt. Snak med dine børn eller sig til hunden, den skal hoppe ned fra sofaen.

Fang alle detaljer med stærk zoom

Somfy Indoor Camera kommer med en 130 graders vidvinkel linse med nattesyn og 4x zoom (Magic Zoom). Billede og video er derfor krystalklare og detaljerede!

Zoneopdeling af optagelser med Somfy Indoor Camera

Med Somfy Indoor Camera vælges nemt områder, som ikke skal dækkes, som f.eks. den sofa hvor hunden altid finder sig til rette. Fokuser nemt på hvad der betyder noget for dig; døre, vinduer eller særligt vigtige rum. Kameraet optager så snart der registreres bevægelse. Så er du altid opdateret.

SomfyVision™

Kombinationen af infrarød-baserede bevægelsesføler og bevægelsesdetektering er en unik løsning, der sikrer meget præcise udløsninger af alarmen. Med Somfy Indoor Camera er der ingen falske alarmer og sikkerheden i dit hjem samt den rolige fornemmelse i maven, er markant forøget.

Somfy Indoor Camera er nem at opsætte

Installer på få minutter dit Somfy Indoor Camera via Somfy appen på din smartphone. Somfy Protect appen er gratis og burgervenlig og fungerer med både Android og iOS.

Somfy Indoor Camera siger: ”Husk at aktiver”

Somfy Indoor Camera husker dig på at aktivere bevægelsesdetektoren, så snart smutter hjemmefra, så du ikke behøver frygte at glemme at aktivere dit Somfy Indoor Camera. Med en besked direkte på din smartphone, bliver du mindet om at aktivere Somfy Indoor Camera. Enkelt og nemt.

Betroet netværk med Somfy Indoor Camera

Slip alle bekymringer når du er væk hjemmefra. Med Somfy Indoor Camera, kan der nemt gives adgang til dit hjems sikkerhedssystem. Tilknyt familie, naboer eller andre betroede personer, som du stoler på, så de kan holde øje med dit hjem gennem Somfy appen, imens du selv er bortrejst. Væk er bekymringerne og du kan slappe af på ferien i ro og mag.

Se hvem der kommer og går

Med Somfy Indoor Camera er det nemt at se, hvem der er hjemme. Med børnemodus får du automatisk en besked på din smartphone via Somfy appen, når børnene er kommet hjem igen.
Specifikation

Hvad er følger med?

 • Somfy indendørs overvågningskamera
 • Justerbar kamerafod
 • Micro USB-kabel
 • USB-adapter (5V / 1,5A)
 • 220V strømforsyning
 • Værktøj til nulstilling af kameraet
 • Det er muligt at opsætte Somfy Indoor Camera med det særlige Somfy vægbeslag, hvis du gerne vil have kameraet sat op på væggen.

Video:

 • Full-HD-video 1080p / 30 fps med live view
 • Vidvinkel kameralinse på 130 grader (diagonal) med fikseret fokus (60 cm til uendelig)
 • Nattesyn op til 6 meter med mekanisk infrarødt filter
 • Digitalt zoom x4
 • SomfyVision bevægelsessensor op til 5 meter

Andet

 • Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.4 GHz) - åben/WEP/WPA WPA2 - personligt understøttet
 • Driftstemperatur: 0-45 grader

Lyd:

 • Indbygget højttaler og mikrofon
 • USB-adapter (5V /2A)

Dimensioner:

 • Mål: 43 x 90 mm
 • Vægt: 195g

Online hjælpeguide HER

--------------------------------------

 • Varenummer: 2401507

Hurtig levering

14 dages fuld returret

Gratis fragt - ved køb over 600,-