Smartlås

Med en smartlås får man nemt, hurtigt og sikkert adgang til sit hjem uden nødvendigvis at have fat i sin fysiske nøgle. Skift den fysiske nøgle ud med smartphonen og opgrader hjemmet til et smarthome med højere komfort. Med andre ord lader man med en smartlås fremtiden rykke ind i hjemmet. Playground sælger den nye smart-lock, Friday, der er designet af danske Bjarke Ingels Group. Friday Lock er kompatibel med både Apple og Android styresystemer og gennem Friday Lock appen, eller Apple HomeKit, kan man nemt og sikkert styre adgangen til hjemmet med fingerspidserne på smartphonens skærm. Friday Lock er en smart-lås der er koblet til hjemmets Wi-Fi samt bluetooth via smartphone. Friday Lock har en batteritid på cirka 7 måneder, er forsikringsgodkendt både på mekanik og teknologi og er verdens mindste retrofit smart-lås i smukt skandinavisk design i verdensklasse. Med en smartlås fra Friday Lock får man et intuitivt og fremtidssikret låsesystem til hjemmet, der endda ser pænt ud og fungerer utrolig nemt. Friday Lock gør din smartphone til din nøgle.

Smartlås

"Danske Bjarke Ingels Group har designet den flotte nye Friday Lock smartlås, som kan pryde hoveddøren med skandinavisk æstetik og design, Med Friday Lock er der ingen tvivl om, at man får nabolagets smukkeste og bedste smart-lock. Friday Lock kommer i et væld af forskellige farver og materialer, som f.eks. porcelæn og aluminium, i hvid højglans eller måske gunmetal matsort? Uanset hvilken smag for farve og materiale man har, kan man altid finde en Friday Lock, der fuldstændig matcher stilen på sit hjem. Friday Lock er verdens mindste retro-fit lås, der passer direkte over den eksisterende lås på døren. Derved får man let og elegant design og teknologi til at gå op i en højere enhed og uden tvivl nabolagets smukkeste og bedste smart-lock.
Med den smarte lås fra Friday Lock kan man nemt lukke Airbnb gæster eller en Happy Helper rengøringshjælp ind via smartphonen, præcist når man ønsker det - også når man ikke selv er hjemme. Man kan endda, selv på få minutter, installere Friday Lock og opgradere hoveddøren til premium skandinavisk design fra danske Bjarke Ingels Group. Den nye smartlås, Friday Lock, gør nemt og elegant din smartphone til din hoveddørsnøgle."