Rossignol

Rossignol er både et ikon fra fortiden og et symbol på fremtiden. Rossignols historie går over 100 år tilbage. Det startede, da den franske tømrer Abel Rossignol lavede et par træ-ski til sig selv i 1907. I dag designer og fabrikerer Rossignol ski, bindinger, skistøvler til langrend og alpin, snowboards, teknisk udstyr og tøj til alle sæsoner. Det er alt sammen produkter, som er lavet af folk, der er dedikeret til perfektion og som forstår, hvad der kræves for at for at kunne begår sig på bjerget. 

Ved OL i Calgary i 1988 blev seks ud af 10 alpine konkurrencer vundet af atleter på Rossignol-ski, og ved OL i Lillehammer og Albertville var historien den samme. Ved de seneste olympiske vinterlege, Socchi 2014, hentede Rossignol-atleter hele 27 medaljer. 

Med andre ord har Rossignol altid produceret de bedste alpin-ski, de bedste langrendsski og det bedste skiudstyr. Lige fra de første ski af træ til hæderkronede modeller som Olympic 41, Strato, ST Competition, Equipe 4S og i dag HERO, SOUL 7 og EXPERIENCE har Rossignol sat sit markante aftryk på skiverdenen.