Persondatapolitik

Generelt

Når du kommunikerer med os via playground.dk, indsamler og behandler vi – som både databehandler og dataansvarlig – oplysninger om dig. Vi tager beskyttelsen af dine personoplysninger meget seriøst, og vi ønsker derfor at give dig klarhed over, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

I det følgende kan du læse om, hvilke personoplysninger vi indsamler, hvad vi bruger oplysningerne til og hvor længe vi beholder dem, samt om vi deler oplysningerne med andre.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Vi indsamler blandt andet dit navn, e-mailadresse, adresse, og andre oplysninger, som du måtte give os i forbindelse med bestilling på vores hjemmeside, når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, eller når du skriver til os via playground.dk. Derudover indsamler vi oplysninger ved brug af cookies.

Hvad bruger vi dine personoplysninger til?

Vi bruger dine personoplysninger til at behandle din ordre og sende dine varer, behandle reklamationer, sende dig nyhedsbreve og kontakte dig, når du har bedt om det. Derudover bruger vi også dine personoplysninger til at besvare dine eventuelle henvendelser og til at forbedre indholdet på Hjemmesiden. Oplysningerne kan også blive brugt til at lave statistik over brugerne af hjemmesiden.

Videregiver vi dine personoplysninger til andre?

Vi vil i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som du afgiver via hjemmesiden. Videregivelsen vil ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, f.eks. i forbindelse med levering af din ordre eller lignende services, som kræver, at vi bruger dine oplysninger. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til: (i) leverandører vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed (f.eks. leverandører af tjenester, teknisk support, leverancetjenester og finansielle institutioner); eller (ii) i forbindelse med salg, opgaver eller anden overførsel af indholdet på hjemmesiden; eller (iii) hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning. I takt med at vores virksomhed vokser, kan det ske, at vi sælger og køber firmaer eller aktiver. I forbindelse med sådanne transaktioner er kundeinformation generelt set en af de mest attraktive forretningsaktiver. Personoplysninger, som er indsamlet med henvisning til denne persondatapolitik, vil i så fald blive overgivet til dem, som opkøber os eller aktiver, der tilhører os eller til firmaer, som vi evt. vil opkøbe.

Hvor lang tid gemmer vi dine oplysninger?

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere den service, som du har bedt om, eller så lang tid som det er påkrævet i henhold til gældende lovgivning, hvorefter dine personoplysninger slettes.

Hvilke sikkerhedsforanstaltninger benytter vi?

Vi benytter tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger så som kryptering af data og transmissioner for at beskytte dine personoplysninger imod manipulation, tab, destruktion eller adgang fra uautoriserede personer. Vores sikkerhedsprocedurer bliver løbende revideret på baggrund af den nyeste teknologiske udvikling. Vi kan dog ikke garantere, at de er helt beskyttet mod nogen, som vil og lykkedes med at omgå sikkerhedsforanstaltninger og skaffe sig adgang til overførsel af information, som sker via internettet, f.eks. via e-mail.

Hvilke rettigheder har du efter persondataloven?

Du har ret til at få information om behandlingen af dine personoplysninger, og du har også ret til at anmode os om at rette, blokere for eller slette personoplysninger, som er ukorrekte. Du har samtidig ret til at anmode om, at dine personoplysninger ikke anvendes eller overføres til tredjemand til kommercielle eller statistiske formål. Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet. Hvis du har en sådan anmodning, er du velkommen til at kontakte os. Vores kontaktoplysninger står øverst på siden.

Kan vi ændre persondatapolitikken?

Vi har ret til når som helst at foretage ændringer i denne politik. Du bør derfor regelmæssigt besøge denne side for at tjekke, om der er sket ændringer. Det kan du tjekkeved at se på datoen nederst på siden. Ved fortsat at anvende/besøge hjemmesiden accepterer du disse ændringer.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os. Vores kontaktoplysninger står øverst på siden.   

COOKIES

Hvad er cookies?

En cookie er et lille stykke kode, der bliver gemt på din computer, telefon eller tablet, når du surfer på internettet. Cookies har mange anvendelsesmuligheder, men de benyttes grundlæggende til at gemme informationer om brugernes adfærd på nettet, eller til at sikre at en side eller løsning fungerer teknisk. En cookie er ikke farlig, da den er en passiv fil, som ikke kan sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Den hjælper med at analysere, hvordan hjemmesiden bliver anvendt, for at webredaktionen kan forbedre brugeroplevelsen. I flere tilfælde kan cookies være nødvendige for at levere en service.

Cookies sendes frem og tilbage mellem din browser og en webserver og kan eks. fortælle:

Om du er logget ind.

Hvilken produkter du har i kurven.

Hvordan du klikker dig rundt på hjemmesiden.

Hvilke cookies anvender playground.dk?

Formålet med de cookies, som playground.dk bruger er at give en bedre brugeroplevelse. De cookies, playground.dk benytter sig af, indeholder ingen personlige oplysninger.

Playground.dk bruger kort fortalt cookies til statistik, teknik og til at sikre en god, nem og forståelig brugeroplevelse for brugerne af playground.dk. Bemærk endvidere at din accept af cookies kun gælder playground.dk og ikke på andre sider.

Sessions-cookie

For at du kan bruge playground.dk, bliver der gemt et antal midlertidige sessions-cookies på din mac-/pc. Denne type cookie hedder ”playground_session” og er indstillet til at udløbe og slette sig selv.

Webanalyse-cookie

For hele tiden at gøre din samlede oplevelse af playground.dk bedre, indsamler vi løbende anonymiseret statistik til at måle, hvordan du bruger playground.dk. Cookien indeholder et tilfældigt genereret ID, der kan genkende din browser, når du indlæser en side. Cookien indeholder ingen personlige oplysninger og anvendes kun til webanalyse.

Brugerinfo-cookie

For at du kan tilføje produkter til kurven på et givent tidspunkt og komme tilbage senere og fortsætte dit køb, gemmer playground.dk midlertidige userinfo-cookies på din mac-/pc. De forskellige cookies er sat til at slette sig selv efter en given periode. Du kan dog til enhver tid slette de gemte cookies.

 

Cookies ved konkurrencer og spørgeskemaundersøgelser

Ved online konkurrencer og spørgeskemaundersøgelser bliver der gemt en cookie for at huske om du har sagt nej til at deltage i undersøgelsen eller om du allerede har gennemført den.

 

Du behøver ikke at acceptere cookies på playground.dk

Du kan godt bruge playground.dk uden at acceptere cookies - dog vil der altid være en cookie, der registrerer dit valg. Hvis du blokerer for brug af cookies fra playground.dk eller tredjepart, vil der være visse funktioner, du ikke kan bruge.

Tredjeparts-cookies

På playground.dk benyttes der tredjepartscookies til indsamling af brugerstatistik, udførsel af betalinger mv. Hvis du blokerer for brug af tredjepartscookies, vil der være nødvendige funktioner, du ikke kan bruge.

SIKKERHED VED BETALING

Sikkerhed ved betaling

Playground.dk tager vores kunders sikkerhed alvorligt og benytter PCI certificerede udbydere til at håndtere kredit- og debitkort betalinger på playground.dk. Til at håndtere betalinger på playground.dk, benyttes ePays betalingsgateway som er certificeret efter PCI-standarden. ePays systemer overvåges døgnet rundt og al kommunikation der handler om penge og kortdata er krypteret.