MIO

Hos Mio tror man på, at med en lille smule hjælp og motivation kan alle opnå en sund livsstil. Mios erklærede mål er giver dig det bedste inden for sundheds- og fitness-teknologi, så du på en sjov og sikker måde kan nå dine mål. 

Mio er en af pionererne inden for pulsmonitorering og laver stadig de mest innovative armbånd og ure. Derfor er de også overbevist om, at deres produkter kan være med til at give dig en bedre livskvalitet mere glæde. 

Mio blev grundlagt af iværksætter og mor til tre Liz Dickinson i 1999. Som så mange andre kæmpede Liz med at balancere arbejdsliv, privatliv og tid til træning. Efter flere forgæves forsøg med at nå sine fitness-mål og komme i form efter sin tredje graviditet hyrede hun en personlig træner. Og det var under arbejdet med træneren, at det gik op for hende, at nøglen til at komme i form og opretholde den er at overvåge kalorieindtaget og træne på den rigtige måde ved at bruge et puls-ur, som kan måle, hvor meget man anstrenger sig. Liz blev dog hurtigt klar over, at der ikke fandtes et produkt, hvor hun kunne slippe for at have en generende rem spændt om brystet for måle pulsen. 

Ved hjælp at sin viden om teknologi og markedsføring skabte Liz Dickinson Mio – verdens første puls-ur uden brystrem. Samtidig tog hun også patent på et system, som kan holde styr på, hvor mange kalorier man indtager. Og med hjælp fra det originale Mio ur samt en afbalanceret diæt lykkedes det hende at smide de uønskede kilo og fik i stedet mere energi, større vitalitet og mindre stress. 

I dag er Mio førende inden for teknologi, som kontinuerligt kan måle din puls via et ur eller armbånd placeret på håndledet.