Somfy

Somfy Indoor Motion Sensor

529 DKK

Somfy Indoor Motion Detector

Somfys indendørs bevægelsessensor er en enkelt enhed, der er nem at installere og hurtigt registrerer samt analyserer bevægelser i hjemmet. Med Somfys indenførs bevægelsessensor er der ikke flere falske alarmer i hjemmet. Somfys indendørs bevægelsessensor har en særlig funktion, der gør den kompatibel med husdyr, der vejer mindre end 25 kg.

Uddybende produktforklaring af Somfy indendørs bevægelsessensor

Push-meddelelse direkte til din smartphone

Somfys indendørs bevægelsessensor har en sensor med 130 graders vidvinkel og 7 meters rækkevidde. Registreres bevægelse inden for rækkevidden, udløser Somfys indendørs bevægelsessensor automatisk en 110 dB høj alarm. En push-meddelelse sendes straks til din smartphone (Android og iOS) samt de godkendte brugere tilknyttet dit hjems Somfy Protect alarmsystem.

Ingen falske alarmer med Somfys indendørs bevægelsessensor

Somfys indendørs bevægelsessensor udløser ikke alarmen, hvis du har hjemmegående husdyr på op til 25 kg. Somfy indendørs bevægelsessensoren leveres også med en temperatursensor, der nemt overvåges via Somfy Protect appen.

Enkel og hurtig installation af Somfys indendørs bevægelsessensor

Somfys indendørs bevægelsessensor installeres på kun få minutter. Anbring din Somfy indendørs bevægelsessensor på et en hylde, et sofabord eller fastgør den på væggen med det medfølgende beslag og dobbeltklæbende tape.

Somfy Protect appen guider dig

Somfy Protect Appen vejleder trin for trin for optimal positionering i rummet af din Somfy indendørs bevægelsessensor. Når installationen er udført, udføres nemt en test, så du sikrer, at din Somfy indendørs bevægelsessensor fungerer optimalt.

Kompatibilitet

Somfys indendørs bevægelsessensor er kompatibel med Somfy One, Somfy One+ og Somfy Home Alarm

Specifikationer

Strømforsyning:

Strømtilførsel fra et CR123A batteri. Batterier: 2-års autonomi ved normalt brug (klassificeres som 10 detekteringer per time) med automatisk varsling af lav batteriydelse

Radio:

Beskyttelse af systemet sikres ved radiokommunikation mellem Somfy indendørs bevægelsessensoren og Link-pluggen.

--------------------------------------

  • Varenummer: 2401490

Hurtig levering

14 dages fuld returret

Gratis fragt - ved køb over 600,-