Hyperice

Hyperice er grundlagt amerikaneren Anthony Katz. Som så mange andre iværksættere var han drevet af lysten til at gøre noget eksisterende endnu bedre.

I Katz’ tilfælde handlede det om, at han var irriteret over, at skulle ligge med en gammeldags ispose på knæ og ryg efter at have dyrket idræt. Hans krop var ikke, hvad den havde været, og for at lindre smerterne måtte han have is på efter basketball-kampene med vennerne.

Derfor besluttede han sig for at gå i gang med at lave et produkt, som kunne forbedre atleters præstationsevne ved at optimere deres restitution og forebygge skader.

Det blev til produktet Hyperice, som dermed også lagde navn til selve firmaet. Produktlinjen består i dag af markedets mest avancerede transportable kompressionsprodukter med is. Du kan få Hyperice produkter med køling til skulder, knæ, ankler, ryg og meget andet.

Katz var i øvrigt ikke alene om at kunne se fidusen i Hyperice. Og gennem sit netværk og en insisterende natur fik han hul igennem til nogle af USA’s største sportsstjerner og trænere. De var særdeles begejstrede og tog hurtigt produkterne til sig. 

I dag bruger over 1.000 topatleter kloden over Hyperice til restitution og forebyggelse af skader. Heriblandt af basketball-legenderne Kobe Bryant og LeBron James, ski-løberen Lindsey Vonn, fodboldspilleren Olivier Giroud og NFL-ikonet Troy Polamalu.