Friday Labs

Friday lock - Når design og innovation mødes

"Friday Lock er en ny smuk smart-home lås, der er designet af danske Bjarke Ingels Group og godkendt af Apple til Home-Kit.

Med budskabet: “Turn your phone into your key”, slår Friday sig op på fire let forståelige beskeder:

Design og kvalitet - Skandinavisk design af BIG Group i forskellige farver og lækre materialer som porcelæn og aluminium. Friday er verdens mindste smart-lås til direkte eftermontering og er stort set kun lavet af metal. Bagpladen er i hærdet stål ligesom du kender det fra din Ruko lås.

Friday Labs

Installer selv friday labs smartlås

Det er nemt - Man kan selv installere låsen. Og med den patenterede universelle bagplade, der med farvekoder angiver nøjagtigt, hvordan den skal skrues i ift den oprindelig dørlås, passer Friday til alle låse og døre. Man skal ikke modificere sin dør eller lås og man slipper fremover for en fysisk nøgle. Skift selv nemt batteri eller tilgå låsens indmad med et let vip i hver side af vrideren evt. med dit kreditkort. Luk nemt dine Airbnb gæster eller Happy Helper rengøringshjælp ind uden selv at være hjemme. Friday gør din hverdag nemmere.

Forsikringsgodkendt smartlock

Sikkert og trygt - Friday er forsikringsgodkendt, lavet af stærke materialer og sladrer og gemmer alle åben og luk af din dør i app’ens historik. Tildel eller begræns adgang til udvalgte personer. Fungerer også som almindelig gammeldags mekanisk vrider med ”over torque” funktion, der forhindrer at man ødelægger elektronikken inden i Friday Lock’en.

Intuitivt - Friday er kompatibel med Apple Home Kit, passer til alle systemer og lader dig slippe for din fysiske nøgle - hvis du vil. Den fungerer nemlig stadigvæk ligeså godt, som den plejer. Med Friday Lock rykker fremtiden ind i dit hjem og gør din hverdag nemmere. Batteritiden er på ca. 9-12 måneder med ”lav-spændings-alarm” direkte i app’en."