Douchebags

Douchebags er et projekt med passion, hjerte og sjæl. Den svenske skiløber Jon Olsson og den norske produktingeniør Truls Brataas står bag Douchebags, som er en serie af tasker designet til folk på farten, der rejser med masser af udstyr. Forud for produktionen af The Hugger, The Big Bastard og The Douchebag har de interviewet 150 skiløbere, snowboardere og surfere for at finde ud af, hvad der var vigtigt for dem ved en rejsetaske. Bagefter gik de så til luftfartsselskaber og bagagehåndteringspersonale for at finde ud af, hvilken slags tasker der er nemmest at håndtere. 

Læg dertil samarbejder med det norske militær, Norges teknik og naturvidenskabelige universitet og en prisvindende designer, så har du opskriften på, hvordan man laver et produkt, der blev totalt udsolgt i løbet af firmaets første to måneder på markedet. Og lige siden 2012 har Douchebags kun vokset - både i antallet personer involveret og i antallet af produkter. Douchebags holder til i de norske fjelde, hvorfra firmaet lever og ånder for at skabe bedre rejseoplevelser gennem smartere rejseudstyr. 

I dag er Douchebags et anerkendt og respekteret brand, der leverer det bedste inden for skitasker, rejsetasker og rygsække.