Withings

Withings Smart Body Analyzer White

1.299 DKK

Withings Smart Body Analyzer hjælper dig til at få styr på din figur. Denne internetforbundne badevægt holder styr op din vægt og kropskomposition, så du kan forstå, hvordan din krop fungerer. Dette er nøglen til en hver succesfuld livstilsændring. Med Withings Smart Body Analyzer bliver du opmærksom din vægt på den rigtige måde og afslører din krops mønstre.

Mål din puls

Tag din puls udelukkende ved at stille dig op på Withings Smart Body Analyzer. Stå på den i et par sekunder, mens den måler din puls gennem dine føder. Hvis din hvilepuls falder over tid, så fejr det. Det betyder, at er kommet i bedre form.

Let at komme i gang

Takket være Bluetooth er Withings Smart Body Analyzer komme i gang med og parre med din iPhone, iPad, eller iPod touch. Efter hver gang du har vejet dig uploader og synkroniserer vægten automatisk dine data ved hjælp af Wi-Fi eller Bluetooth, så du kan have glæde af vægten både i hjemmet og på farten.

Coaching i lommeformat

Tilgå dine data, som er sikkert gemt i Health Mate app, hvor og hvornår det passer dig og brug appen som træner. Indstil dine vægtmål og lad os hjælpe dig med at opnå dem. Først bryder vi dem op i ugentlige opnåelige mål, og så giver vi dig relevante tips til, hvordan du holder dig på rette vej. Withings Smart Body Analyzer er også kompatibel med mere end 60 sundheds- og fitness-apps såsom RunKeeper, MyFitnessPal og Loselt.

Overvågning af luftkvaliteten indendørs

Withings Smart Body Analyzer tjekker uafbrudt luftkvaliteten i dit hjem gennem temperatur- og kuldioxid-målinger. Den gratis Health Mate app tegner en graf med vigtige informationer om luftkvaliteten, og giver dig notifikationer hvis det er på tide med udluftning, så du husker at få frisk luft ind.

Mulighed for flere brugere og automatisk genkendelse

Withings Smart Body Analyzer er designet til at blive brugt af hele familien. Du kan let oprette en brugerprofil til alle i familien. Som vægten begynder at kende jeres individuelle vægt, genkender den automatisk, hvem der træder op på den og sikrer på den måde en problemfri vejning. Du kan vælge at dele dine vejninger eller holde dem privat, så kun du kan se dem.

Hurtig levering

14 dages fuld returret

Gratis fragt - ved køb over 600,-