Withings

Withings Pulse O2 Aktivitetstracker Black

949 DKK

Withings Pulse O2 er en avanceret og alsidig aktivitets- og helbredsmåler. Du kan have den på håndledet, sætte den fast på dit tøj eller putte den i lommen.

Pulse O2 tilpasser sig dig

Mål dit daglige aktivitetsniveau. Uanset hvilken form du er i eller hvilken stil du praktiserer kan Withings Pulse O2 hjælpe dig til at blive mere aktiv og forbedre dit helbred. I løbet af dagen tæller den skridt og måler hvor langt du har gået, hvor mange højdemeter du har passeret og hvor mange kalorier du har forbrændt. Om natten kan den monitorere din søvnkvalitet.

Withings Pulse O2 er en alsidig lille fætter, som kan sidde flere forskellige steder. Sæt den på håndledet som et ur, klips den fast i dit bælte eller buksekanten eller smid den i lommen på dine bukser eller en taske.

Løb bedre

Mål dine løbeture – bare snup din Pulse O2 og kom af sted! Måleren genkender når du løber og skærmen viser automatisk en opsummering af dine løbeture. Tryk på den øverste knap én gang og få at vide, hvor du befinder dig i forhold til dine tidligere løbeture.

Du kan også hurtig bladre igennem din løbehistorie ved hjælp af touch-skærmen, som let giver dig adgang til dine data. Dermed behøver du ikke din smartphone, for at se din aktivitetshistorie.

Følger dig trofast om natten

Placér Withings Pulse O2 i det medfølgende armbånd og start analysen af din søvncyklus. En graf viser dig de forskellige søvncyklusser og lister en række indikatorer på kvalitetssøvn op for at kunne hjælpe dig til en bedre nattesøvn.

Lyt til dit hjerte

Overvåg din puls. Mål regelmæssigt din hvilepuls og tænk over hvordan den udvikler sig, så du ved, om du forbedrer dit helbred over en bred kam. Pres din finger mod bagsiden af Withings Pulse O2 i et par sekunder og få din puls og dit SPO2 vist på skærmen. 

SPO2, også kendt som det femte vitale tegn, er en estimering af dit blods iltindhold, som bliver målt med et oximeter. Atleter, bjergbestigere og folk med vejrtrækningsproblemer som Astma eller søvnapnø kan drage fordel af denne feature, som kan give dem en hurtig evaluering blodets evne til at transportere ilt rundt i kroppen. 

Coaching i real-tid

Få indsigt og påmindelser. I den gratis Health Mate app finder du en tidsline med daglige rapporter og gode råd til at hjælpe dig. Denne indsigt hjælper dig med at bevare fokus og motivationen. Sunde vaner handler om små specifikke ændringer i dine daglige rutiner. Få påmindelser om disse sunde tips.

Withings Badges er virtuelle milepæle, som belønner dine anstrengelser og presser dig til at overgå dig selv. Og da konkurrence er glimrende incitament, kan du invitere og udfordre dine venner og familie i at være den mest aktive uge efter uge. 

Oplysende og tilpassende

Withings Pulse O2 synkroniserer automatisk med din smartphone i løbet af dagen takket være den indbyggede Bluetooth med lavenergi-teknologi. Hver gang dine data trådløst bliver sendt til din sikre Withings-konto, bliver den analyseret, sat i perspektiv og gjort tilgængelig i de dedikerede moblie apps til iOS og Android.

Derudover fungerer Withings Pulse O2 med over 100 sundheds- og fitness-apps, så du altid kan bruge Pulse O2 med lige nøjagtig din foretrukne trænings-app.

Hurtig levering

14 dages fuld returret

Gratis fragt - ved køb over 600,-