Withings

Withings Activité Black Aktivitetstracker

3.099 DKK

Mål dit daglige aktivitetsniveau.

Når som helst på dagen kan du lige kaste et blik på uret og få en opdatering på, hvor tæt du er på dit daglige aktivitetsmål. Activité opdager og måler automatisk, om du går eller løber. Alle dine data, inklusiv antal skridt du taget, hvor langt då har gået eller løbet og hvor mange kalorier, du har forbrændt, bliver automatisk uploadet til din Health Mate app på din iOS smartphone. Activité er vandtæt ned til 50 meter under havets overflade, og du kan let skifte den førsteklasses læderrem ud med en rem i plastic, som er inkluderet.

Tilpasser sig din livsstil

Activité er både et ur og en analog træner som ubesværet blander din livsstil med dit velbefindende. Et hold ansete designere med base i Paris har kreeret Activité, som emmer af fransk elegance. I samarbejde med garveriet Haas, har Withings udviklet en unik urrem i læder – naturligt farvet uden brug af kemikalier. Uret i Activité er lavet i Schweiz. Mekanismen The Connected Movement™ er certificeret for sin præcision og langtidsholdbare nøjagtighed. Activité er produceret af de bedste schweiziske materialer såsom ubrydeligt, ridsefrit safirglas, en 316L ur-kasse i rustfrit stål og en urskive designet i landsbyen Le Locle, der er kendt som centrum for schweizisk ur-produktion. Og du kan tilpasse Activité til din livsstil ved hjælp af den medfølgende plastic-urrem, som du kan skifte til, når du skal dyrke sport. Takket være et gennemskueligt og ekstremt brugervenligt system er det nemt at gøre.

Følger dig også om natten

Optimér din søvn. Withings Activité forøger din opmærksomhed ved at monitorere din søvn og dermed hjælpe dig til at foretage de ændringer, der kræves for at maksimere rekreationstid. Diagrammet i appen viser de søvnfaser, du går igennem og lister en række nøglefaktorer for kvalitetssøvn, som kan hjælpe dig til bedre nætter. Activité kan hjælpe dig til at vågne gennem alarmen i Health Mate App. Uret vækker dig ved at vibrere, så du vågner på behagelig vis.

Coaching i realtid

Health Mate App har inkorporeret en tidslinje med daglige reporter og gode råd, som kan understøtte din træningsindsats. Dette indblik hjælper dig med at forblive fokuseret og motiveret. Sunde vaner handler om små specifikke ændringer i dine daglige rutiner. I appen kan du også opsætte påmindelser om sunde tiltag; f.eks. husk at tage trappen.  Withings Badges er virtuelle delmål, som belønner din indsats og presser dig til overgå dig selv. Og da konkurrence er en storslået tilskyndelse, kan du udfordre dine venner og familie uge efter uge, så I kan se, hvem der er mest aktiv.

Oplysende og brugerdefinerbar

Activité synkroniserer automatisk til din smartphone i løbet af dagen takket være den indbyggede Bluetooth, som ikke bruger meget strøm. Hver gang data bliver overført til din gratis Withings-konto bliver det gjort til letforståelig information i Healt Mate app. Når du rejser sørger Activité automatisk og øjeblikkeligt for at indstille til den gældende tidszone. Du kan dele dine data med over 100 sundheds- og fitness partnerapps, så du kan næsten være sikker på, at Withings Activité fungerer med din favorit-app til træning.

Hurtig levering

14 dages fuld returret

Gratis fragt - ved køb over 600,-