Playground Trading

  • News
  • GoPro hjælper nye og gamle musikstjerner

24
Apr
2014

GoPro hjælper nye og gamle musikstjerner

Det nye GoPro HERO3+ Black Edtion/Music, som er en dugfrisk version af det storsælgende actionkamera til musikere, er nu på gaden.

Pakken indeholder et kamera og alt hvad der derudover skal bruges for at fange kvalitetsbilleder og video af et hvert musikøjeblik – lige fra øvelokalet til sceneoptræden.

HERO3+ Black Edition/Music, der blev introduceret i Europa ved Musikmesse i Frankfurt, gør det let for musikere og DJ’s at montere kameraer på instrumenter, pladespillere, mikrofonholdere og andet sceneudstyr, og dermed skyde imponerende GoPro-materiale fra helt unikke vinkler.

Kameraet kan styres fra smartphones og tablets via GoPro App, og med det gratis redigeringsprogram GoPro Studio er det nemt lave promoveringsvideoer i professionel kvalitet, som kan deles på Youtube, Facebook, Instagram og hvor man ellers har lyst.

- Dette er et naturligt skridt for os, da musik har været en stor del af GoPro i årevis. I alt lige fra de inspirerende numre i vores videoer til de blændende optrædener, vi har set fanget med vores kameraer er musik en kæmpe inspirationsfaktor. Og nu har vi gjort klar til at hjælpe musikere på alle niveauer med at fange og dele deres passion med hele verden, siger Nick Woodman, direktør for og grundlægger af GoPro.

I stedet for det traditionelle vandtætte hus kommer HERO3+ Black Edition/Music med The Frame, som er GoPros slankeste og letteste måde at montere et kamera på, når det ikke behøver at være vandtæt.

Med The Frame er der adgang til alle porte på kameraet og mikrofonen kan uhindret optage lyd. Udover The Frame er der følgende nye ting i pakken med HERO3+ Black Edition/Music:

• Removable Instrument Mount: Et mount man klistrer fast, men som er let at fjerne igen. Gør det nemt at sætte kameraet på guitarer, trommer, pladespillere, keyboards og andre instrumenter.

• Mic Stand Mount: Bekvemt til at sætte kameraet på mikrofonstativer. Passer både til amerikanske og europæiske standarder for mikrofonstativer.

• Jaws Flex Clamp: En fleksibel klemme, som gør det nemt at sætte kameraet på bækkenholdere, trommer, pladespillere og meget andet. Den aftagelige hals giver mange muligheder for at justere kameravinklen og kan sættes på de andre medfølgende mounts.

HERO3+ Black Edition/Music kan kun købes i alle 4Sound-butikker i Danmark.