DJI

DJI Inspire PRO

37.995 DKK

DJI Inspire PRO er det mindste og lettest anvendelige stykke værktøj til professionel luftfotografering i verden. Den kombinerer DJI’s position som førende inden for flyveteknologi med M3/4 billedbehandlingskapacitet i verdensklasse. Uanset om du er professionel fotograf eller laver storfilm i Hollywood kan DJI Inspire PRO tage dit arbejde til nye højder.

X5 KAMERA

Velkommen til fremtidens luftfotografering. Zenmuse X5 er verdens første spejlløse Micro Four Thirds kamera produceret specifik til luftfotografering og filmoptagelser. Kameraet er designet til at arbejde sammen med DJI Inspire ready-to-fly platformen, og X5 har en kraftfuld sensor, som er i stand til at optage video i 4K i op til 30 fps og tage billeder i 16MP. Zenmuse X5 er samtidig udstyret med et standard udskiftelig MTF objektiv-mount, og giver mulighed for fuld trådløs fjernbetjening af fokus, blænde og meget mere. Med andre ord kan du skyde billeder og optage video, præcis som du gerne vil med Zenmuse X5.

Kontrollér det hele med en app

Med DJI go app får du et uhørt niveau af kontrol over dit kamera, mens du flyver. Brug det intuitive autofokus til komponere det perfekte billede, og lav om på alt fra fokus til lukkehastighed og blænde med et enkelt tap med fingeren. Du styrer også Inspire gennem den samme app. Det betyder at du kan sætte dronen til at lette selv, fintune dine pilotevner, når den er i luften eller sætte den i ”intelligent flight mode”. 

Komplet fjernkontrol

Brug Inspire PRO præcis som du bruger et almindeligt kamera: Lukkeren til stillbilleder og optageknappen, når der skal laves video. Begge dele er indbygget i fjernbetjeningen. Den har også en vælger, så du hurtigt kan ændre kameraindstillingerne eller lave en personlig opsætning, som passer dig bedst. 

Hurtig levering

14 dages fuld returret

Gratis fragt - ved køb over 600,-