DJI

DJI Ronin M

12.299 DKK

Når tid er vigtig, er Ronin-M klar til at hjælpe. Med Ronin-M kan du komme i gang med at skyde video, der er stabiliseret efter professionelle standarder på under fem minutter. Montér dit kamera på Ronin-M, bring det i balance og tryk på knappen. Den opgraderede ATS-teknologi (Auto Tune Stability) er mere præcis end nogensinde og fuldender tunings- og balanceringsprocessen uden du behøver at bruge værktøj. Det kaldes nemt og bekvemt. 

Udover at være hurtig at komme i gang med at bruge er Ronin-M også ekstremt praktisk. De øverste håndtage kan hurtigt skrues af, så den fylder mindre. Det er både smart, når du skal transportere den eller, hvis du skal lave optagelse på lidt plads.  

Ronin-M er heller ikke bange for at blive beskidt. Rammen er konstrueret i magnesium som ekstremt stærkt og stift, men på samme tid meget let. Det gør dig i stand til at levere en mere præcis kameraføring med større fleksibilitet og dermed flere optagemuligheder. 

Selv med kun én operatør sørger SmoothTrack-teknologien for at Ronin-M overfører dine bevægelser til bløde skift mellem kameravinkler. Kameraer vender sig intuitivt den retning, du vil have, alt imens det holdes helt stabilt uanset dine bevægelser. SmoothTrack kan indstilles efter behov.

Endelig er Ronin-M udstyret med et batteri, der giver dig mulighed for at filme i lang tid. Batteriet er kompakt og har en levetid på tre timer, inden det skal oplades. PÅ grund af størrelsen er det derfor problemfrit at have et eller to ekstra batterier med, så du er helt dækket ind til lange optagedage.

Hurtig levering

14 dages fuld returret

Gratis fragt - ved køb over 600,-